Program


Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs

Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs

Kőhalmi Zoltán új önálló estje.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 26. szerda, 21:00

"Van-e élet a halál után? Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Hová tűnnek a fél pár zoknik?" Ezen az estén végre a létezés nagy kérdéseire kaphatunk nyugtalanító választ.

Kőhalmi Zoltán humorista, aki már sikerre vitte hétköznapi problémáit és gyermekkori traumáit, most igazi kételyeivel és szorongásaival szórakoztatja a nagyérdeműt. Viccelhet-e a halállal egy komikus, amikor még él? Nevet-e rajta a közönség, amikor már halott?

A Pesszimizmus előnyei egy szomorú bohóc vicces műsora, ahol még az is nevethet, aki szerint nincs minek örülni. Az előadást derűlátó nézők is élvezhetik, sőt a megrögzött optimisták akár a végéig is azok maradhatnak, de azért ebben ne nagyon bízzanak.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!