Program


Kiscsillag - Semmi Konferencia - dalos színház
3

Kiscsillag - Semmi Konferencia - dalos színház

KISCSILLAG- SEMMI KONFERENCIA - DALOS SZÍNHÁZ
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 8. csütörtök, 19:00

A Semmi Konferencia alkotói, Földes Eszter és Lovasi András már a munka kezdeti fázisában is gondolkodtak egy, az Erkel Színházban bemutatott koncertszínház mellett is érvényesülő, „hagyományosabb” drámai formán, ahol a színész „színészkedik”, a zenész pedig „zenészkedik” Az így született dalos színházi előadás a Semmi Konferenciának egy új, intimebb perspektíváját nyújtja.

Ebben a darabban – egy színészre bízva az összes drámai szerepet, Földes Eszter egymaga alakítja Pétert, a kisfiút, Zsuzsát, az édesanyát és a hajléktalan Jónás karakterét is. Igazi színészi brillírozásra ad lehetőséget egy ilyen feladat. A rendhagyó, egyszemélyes előadásban a konferencia a semmi természetéről egy igazán látványos bábelőadás formájában jelenik meg, amit vetített animációk és egyedi, sajátos fények tesznek még emlékezetesebbé.

A történetet továbbra is a Kiscsillag zenéje központozza a zenekar és Lovasi András előadásában.

 

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!