Program


Kicsi Gesztenye Klub -  Zenés mesejáték

Kicsi Gesztenye Klub - Zenés mesejáték

A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesesorozat varázslatos színpadi showja országjáró körútra indul.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 11:00

"Kalandra szólít most a Kicsi Gesztenye Klub!"

A Kicsi Gesztenye Klubban a gyerekek Lizával és barátaival, Kicsi Gesztenyével, Lufipofival, Ollyval és Napsugárral együtt kalandozhatnak a mindennapokban. A főszereplők különböző élethelyzetekben kalauzolják a kicsiket, segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

Kicsi Gesztenye, Lufipofi, Olly és Napsugár karakterét a négy őselem, a föld, a levegő, a víz és a tűz ihlette: a kedves, jelmezes figurák, szellemes párbeszédekkel és sok zenével, fülbemászó dallamokkal igyekeznek átadni a gyerekeknek a mindennap élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

zenés átirat két részben

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!