Program


Vegán alapok 1. - NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA
7

Vegán alapok 1. - NAPFÉNYES FŐZŐISKOLA

A Vegán Sushi a tradicionális és közkedvelt japán sushit tisztán növényi változatban, mégis izgalmas ízkompozíciójú tekercsek formájában kínálja az érdeklődőknek. Kezdő vegán sushi tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a sushi tekerés technikáinak fortélyait és elkészítésének alapvető tudnivalóit és lépéseit.


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 10. hétfő, 17:30

PROGRAM:

Ismerkedés az alapanyagokkal, beszerzési források
A tökéletes sushi rizs közös főzése és ízesítése
A makimono (tekercsek) elkészítése makisu (bambuszszőnyeg) használatával
A különböző tekercs fajták ismertetése és kipróbálása (hosomaki, futomaki, uramaki, temaki)
A tekercsek felszeletelése és esztétikus tálalásának bemutatása
Egy japán meleg főétel közös elkészítése
Közös étkezés

TANFOLYAMVEZETŐ: Kiss Gábor vegán sushi séf
IDŐPONT: 2018. december 10. hétfő, 17.30 - 21.30 között.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 13.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!