Program


zzKét díva rendel

zzKét díva rendel

A Kálmán Imre Teátrum műsorán az operett, opera és musical produkciók - mint a Csárdáskirálynő 1917-es Broadway változata, a Riviera girl vagy a Kreatív kapcsolatok című kortárs opera - mellett májusban és júniusban egy, a legszebb orfeumi hagyományokat megidéző programsorozattal várjuk Önöket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 13. szombat, 19:30

Felelevenítjük a Nagymező utca 17. legfényesebb időszakait, amikor a kor nagyszerű színészei, zenészei és humoristái szórakoztatták egyedi, és mindig színvonalas műsorukkal a Pesti Broadway közönségét. Az Orfeum Fesztivál keretében a Budapesti Operettszínház sztárjai csábítják majd a nézőket a műfajok közötti könnyed kalandozásra egy-egy izgalmas műsorral.

Két díva rendel című estünk során Janza Kata és Szulák Andrea a bárzene utolsó mohikánjával, Fűzy Gáborral közösen adnak rendhagyó kívánságműsort, amelyben a dívaság mibenlétéről és a művészvilágról szóló anekdoták épp úgy helyet kapnak majd, mint a szebbnél szebb dallamok. Főpincérként Nacsa Olivér csatlakozik a trióhoz, aki a sztorik és a megrendelt dalok szervírozásában segédkezik, humorral ízesíti, és azon melegében tálalja azokat. A hamisítatlan orfeumi hangulat garantált, a műsor pedig - ne feledjék - Önöktől függ!

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!