Program


Kép-Társak

Kép-Társak

Az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozatának kiállítása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A művészbarátságok létrejötte, alakulása évszázadok óta izgalmas témája a kulturális és társasági életnek. Az MMA Film- és Fotóművészeti Tagozata nagyszabású bemutatkozó kiállítása a barátság, mint kötelék, és mint gondolkodási forma alapján köti össze, és hozza mozgásba a fotográfia vagy a film területén dolgozó alkotók műveit.

A tárlat koncepciója szerint a tagozat egy akadémikus tagja meghív kiállítótársnak egy nem akadémikus alkotót. A különféle szempontok szerint ideiglenesen összeálló művészpárok által képviselt gondolatok a művészek széleskörű elismertségét és a magyar kulturális életbe való beágyazottságát reprezentálja, valamint művészi aktivitásukat mutatja be.

A kiállítás kurátorai a tárlat ideje alatt kéthetente 16 órától tárlatvezetést tartanak az alábbi napokon:

2017.02.16. - Uhl Gabriella

2017.03.02. - Haris László

2017.03.17. - Uhl Gabriella

2017.03.30. - Haris László

A programokon előzetes regisztráció mellett lehet részt venni.

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

zenés party két részben

Ajánló


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!