Program


Kean, a színész
2

Kean, a színész

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Alexandre Dumas - Jean Paul Sartre: Kean, a színész
a Thália Színház saját előadása

A világ legnagyobb színésze, a velszi herceg jóbarátja, a londoni úrinők bálványa, Edmund Kean nem lép színpadra soha többé. Jó, még ma este, de tényleg utoljára. Hitelezők szorongatják, féltékeny férjek tennék el láb alól, és régi barátján csak ő segíthet. Még az hiányzik, hogy szerelmes legyen. Szerelmes. Amikor feltűnik egy szökevény menyasszony, aki színésznő akar lenni mindenáron…

Edmund Kean kezében a nők, a színház és a sorsa – de mi ebből az övé igazán? Szebb romantikus vígjátékot talán soha nem írtak.

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!