Program


kattogas@por.no
6

kattogas@por.no

A Férfi egész nap dolgozott. Minden rendben. Szereti a Nőt, csak fáj a feje. De minden rendben. Nincs kedve az intimitáshoz. Csak egy kis nyugalomra vágyik. Megvárja, míg elcsendesedik a ház. Minden rendben. Reggelig nézi a pornót, majd kávéval fogadja a Nőt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:30

Minden rendben?

Philip Zimbardo egy TED előadás során beszél arról, hogy manapság a párkapcsolati problémákkal élő fiatal férfiaknak nem kapcsolataikban, hanem magukban kell keresni a problémát. Vajon hányan ismerik be, hogy pornófüggővé váltak? Vajon hányan csúsznak el azon a ponton, amikor a kezdeti kíváncsiság napi igénnyé, kattogássá válik?

Simon Lajeunesse kanadai tudós megállapította, hogy a legtöbb 10 éves fiú már elkezd pornó után kutatni. Mikor ezután a felismerés után kutatni akarta a pornófüggőséget, nem tudott felállítani egy kontroll csoportot egyetemista fiúkból, mert nem volt senki, akik ne használna pornót.

A pornó leginkább a Coolidge hatásra épít, amire a biológusok az 1950-es évek elején figyeltek fel. A hímnemű állatok nem igazán szeretnek huzamosabb ideig ugyanazzal a nősténnyel párosodni. A férfiak libidója jelentősen megnő, ha partnert cserélnek – pontosabban az agy vágyközpontja serkenti a dopamin nevű boldogsághormon termelését a szervezetükben.

Ezek a jelenlegi tudományos adatok.

De hol van az ember? Mit jelentenek ezek a jelenségek a mindennapokban? Mi történik egy párkapcsolattal és milyen együtt élni egy pornófüggővel?

Mi merünk beszélni róla!
 

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!