Program


Kánkán hármasban - vígjáték
4

Kánkán hármasban - vígjáték

Brunner Tamás: Kánkán hármasban, avagy: kié a nyakék?
Zenés vígjáték két felvonásban a Pódium Színház előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 15:00

Adott egy tesze-tosza bölcsészhallgató és annak „alig-szűz” barátnője, egy messziről jött ismerős idegen és a segítője, egy ravasz börtöntöltelék, egy ügyvéd. Hogy hogyan találkoznak? Fix úr meghal, az örökség hatalmas! A mesés vagyonért mindenki másnak mutatja magát. Kiderül, hogy beborul... Vagy irány Tibet... Hogy, hogy jön ide Tibet? Senki sem tudja… Szerelmi bonyodalmak, ismert dallamok, fergeteges vígjáték.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!