Program


Kalmár Panni Trió jazz koncertje

Kalmár Panni Trió jazz koncertje

Kalmár Panni a fiatal énekes generáció különleges hangú tehetsége, aki bensőséges hangulatú koncertjén felidézi a mediterrán éjszakák hangulatát. Előadásában magától értetődő természetességgel találkozik a portugál fado a brazil bossa novával és az amerikai swinggel, miközben szerelemről és vágyakozásról énekel. A fiatalabb zenészgeneráció három meghatározó tagjából összeállt trióban főként sztenderd jazz harmóniák szólalnak meg eredeti stílusban, melyről a szaxofon, az akusztikus…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 27. szombat, 19:00

A Liszt Ferenc Zeneakadémián, valamint az Amszterdami Konzervatóriumon is diplomát szerző Mester Dániel szaxofonművész egyéb, neves magyar és nemzetközi formációk mellett a Fekete Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestra tagja is volt. Munkásságával számos magyar és nemzetközi díjat szerzett: az Ablakos Lakatos Ösztöndíjon kívül kvartettje, a Daniel Mester Quartet  a „Keep an Eye jazz award” díját is kiérdemelte az amszterdami zsűritől 2011-ben.

Tóth Mátyás az ország egyik népszerűjazzgitárosa, akit leginkább Pátkai Rozinával alkotott közös formációból ismerhet a szélesebb közönség. Az együttessel olyan nemzetközi sikereket értek el, mint az Independent Music Awards ’best latin song’ díja, melynek szerzője Tóth Mátyás. 

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!