Program


KALÁKA - MIKÓ ISTVÁN

KALÁKA - MIKÓ ISTVÁN

Akusztikus koncert felnőtteknek

KALÁKA KONCERT

Aktuális előadások



MÁRCIUS 28. SZOMBAT 19.00
Vendég: MÁTÉ GÁBOR

„Március utolsó szombatjának Kaláka koncertje éppen Kosztolányi Dezső születésnapja előestéjére esik. Ezért az est vendégével, Máté Gáborral a koncert második részében Kosztolányi estet hallhat a közönség: összeállítást Kosztolányi versekre írott Kaláka dalokból és Kosztolányi Dezső publicisztikájából, a Nyelv és lélek című kötet írásaiból,  megmutatva a költő írásművészetének másik fontos elemét, másik aspektusát. Márciusra újra megjelenik a már jó ideje nem kapható Kaláka-Kosztolányi Hangzó Helikon kötet.” (Gryllus Dániel)

BECZE GÁBOR, GRYLLUS DÁNIEL, GRYLLUS VILMOS, RADVÁNYI BALÁZS

ÁPRILIS 25. SZOMBAT 19.00

Vendég: Z’MIRIM

A Kaláka együttes minden koncertjén más műsorral lép fel a Marczin, és más vendéget hív az esthez. Ilyenkor áprilisban mindig több a József Attila-dal, de hallhatók Kányádi Sándor, Szabó Lőrinc, Weöres Sándor és mások versei is. Az est vendége a Z’mirim Diák Klezmerzenekar. Az együttes tagjai a Lauder Javne Zeneiskola 11-15 éves növendékei, akik nagy sikerrel léptek fel 2014-ben Egerben, a Kaláka Fesztiválon. Repertoárjukban ismert, tradicionális klezmer dallamok csendülnek fel, saját, fiatalosan egyéni hangszerelésben. A koncertet közös muzsikálás zárja: Kaláka dalok a vendéglátó és a vendég együttes közös előadásában.

BECZE GÁBOR, GRYLLUS DÁNIEL, GRYLLUS VILMOS, RADVÁNYI BALÁZS

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Izgalmas arra gondolni, hogy noha Richard Wagner életművének túlnyomó részét operái és zenedrámái alkotják, s ezekben a szerepek alakítói, az…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!