Program


Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

Kakaókoncert-autizmusbarát előadás

A Budapesti Fesztiválzenekar március 18-án Kakaókoncertet ad autizmussal élő gyerekeknek, de a jól megszokott felépítésű hangverseny ugyanúgy nyitott mindenki más számára is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 22. vasárnap, 12:00

Bár az autista gyerekeknek egy színházi előadáson vagy egy koncerten való részvétel nehéz lehet, felkészüléssel és a környezet megfelelő alkalmazkodásával számos hétköznapi esemény élményt jelenthet számukra. Éppen úgy, ahogyan a buszok alacsony padlójával, vagy egy rámpával egy kerekes székes személy is bejuthat korábban megközelíthetetlen helyszínekre, egy-egy apró, de értő változtatással az autizmussal élő személy is részese lehet olyan eseményeknek, amelyekből korábban kimaradt. Ezért szeretne most tenni a Fesztiválzenekar is. Az autizmusbarát módon támogatott Kakaókoncert kiszámíthatóvá, érthetővé és biztonságossá, így élvezhetővé teszi számukra a programot.

Az autizmusról és arról, mennyiben más egy autista kisgyerek számára egy koncertélmény, a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány honlapján olvashatnak.

Az Autizmusbarát Kakaókoncertek a Budapesti Fesztiválzenekar és a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány együttműködésében valósulnak meg.

Ajánlatunk


A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!