Program


KAFF 2017 - Ethel és Ernest

KAFF 2017 - Ethel és Ernest

Válogatás a 2017-es Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programjából, 94 perc, 2017
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 30. szombat, 16:30

Rendező: Roger Mainwood

KAFF szignál - Horesnyi Máté 0:00:50

Az 1998-as nagy sikerű brit szerző és illusztrátor könyve alapján készült, gyönyörűen kézzel rajzolt, egészestés animációs film Raymond szülei - Ethel és Ernest - igaz történetét mutatja be. Átlagos londoni családot ismerünk meg, akik különleges eseményekkel és hatalmas társadalmi változásokkal teli időszakot élnek meg.

A filmet készítette a Lupus Films Production, Lupus Films Production és a Cloth Cat Animation. A film elkészítését támogatta: Film Fund Luxembourg, Ffilm Cymru Wales, BFI's Film Fund, BBC, the Little Film Company, the National Lottery through the arts council of Wales, the Welsh Covernment, Universal Pictures.

Ajánlatunk


Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!