Program


Jean-Marie Chevret: Amazonok

Jean-Marie Chevret: Amazonok

Szereplők: Náray Erika - Györgyi Anna - Auksz Éva - Ozsgyáni Mihály - Héricz Patrik

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 19:00

Szereplők: Náray Erika - Györgyi Anna - Auksz Éva - Ozsgyáni Mihály - Héricz Patrik

Martine negyven év körüli háziasszony, aki egyedül él a hatalmas lakásában. A férje nem rég költözött el, miután elhagyta őt egy huszonéves szőkeségért. A nappali egy katasztrófa sújtotta övezetre hasonlít, a padlón csokipapírok és csipszes zacskók hevernek szerteszét. Egyetlen vigasza az albérlője, Loïc, aki csipkelődő megjegyzéseivel tartja benne a lelket. A képzőművésznek tanuló, nyíltan homoszexuális fiúra Martine kicsit úgy tekint, mint a gyermekre, aki sosem adatott meg neki. Hamarosan azonban újabb lakókkal bővül a lakás. Beköltözik Martine két barátnője, akik szintén egyedülállóak: Micky kiváló üzletasszony, vezető beosztásban dolgozik egy reklámügynökségnél, Annie-t pedig húsz év munkaviszony után most rúgták ki az állásából. A három nő eldönti, hogy amazonok módjára fognak együtt élni, fellázadnak a hagyományos háziasszonyi szerepkör ellen.

 Az előadás 120 perc, egy szünettel.

Jegyár: 4500 Ft

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!