Program


Jazzy Live-Elek István Quartet, vendég: Pecze Balázs

Jazzy Live-Elek István Quartet, vendég: Pecze Balázs

Az Elek István Quartet az úgynevezett mainstream jegyeit hordozza: programjuk tisztelgés a nagy elődök és követőik előtt, természetesen a mai kor és saját egyéniségük szellemében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 30. szombat, 20:00

Elek István négy évtizedes pályája során számos zenekar szólistája volt, de saját neve alatt csak a közelmúltban debütált kvartettje, amely azóta nagy sikerrel szerepel a hazai színpadokon. Az együttes vezetője a nádfúvós hangszerek egész arzenálját szólaltatja meg: főként tenorszaxofonon játszik, de nem idegen számára a klarinét, az alt-, a szoprán- és a baritonszaxofon sem. A Nagy Amerikai Daloskönyv örökzöld darabjai mellett olyan jazzóriásiok sztenderddé nemesült szerzeményeit játsszák, mint Kenny Barron, Joe Henderson vagy Joe Zawinul. A quartet vendége Pecze Balázs trombitaművész, akivel elsősorban west coast és hard bop stílusú kompozíciókat adnak elő.

Közreműködik:

Elek István - szaxofon
Weisz János - zongora
Molnár Péter - nagybőgő
Cseh Balázs - dob
Pecze Balázs - trombita

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!