Program


JAZZY FESZTIVÁL     ELECTRO DELUXE

JAZZY FESZTIVÁL ELECTRO DELUXE

90.9 Jazzy Rádió bemutatja - Jazzy Fesztivál 2017

Az Electro Deluxe egy francia Nu Jazz formáció. 2001 óta muzsikálnak együtt, és zenéjükben több féle stílus keveredik, a soul, a funky, a swing, a hip-hop.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 13. péntek, 20:00

A hangszeresek közül kiemelném a basszusgitáros Jeremie Coke és a szaxofonos Thomas Faure játékát. Míg az amerikai frontember James Copley óriási showman, és egy pillanatra sem engedi el a közönség figyelmét. Zenéjükre a sokszínűség, és a hatalmas energia a jellemző, nem véletlenül tartják az egyik legfontosabb európai jazz produkciónak 2017-ben a Electro Deluxe-ot. Jazzy Fesztiválon való fellépésük, kétségtelenül az idei esztendő egyik legfontosabb jazz-eseménye.

 

Jazzy Fesztivál jegyvásárlás esetén a Jazzy 10 - afterparty belépő árából 37% kedvezményt adunk. https://www.jegy.hu/program/jazzy-10-afterparti-a-larusban-81819

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!