Program


JazzPéntek - Bar' Standards

JazzPéntek - Bar' Standards

Vadonatúj formációval tér vissza Krasznai Tünde, a 2013-as X Faktorban ismertté vált egyedien karcos hangú énekesnő!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 19:00

„Olyan, legendás énekesek dalait szólaltatjuk meg Kóródi Péter zongoraművésszel, akik talán legnagyobb hatással voltak rám pályám során.
Közös műsorunkban elsősorban jazz és blues standardek feldolgozásai, többek között Nina Simone, James Brown, Natalie Cole, Diana Krall, Whitney Houston dalai, valamint Lady Gaga és Amy Winehouse jazz feldolgozásai csendülnek fel.
Érzéki, erőteljes, improvizatív játékunk átformálja a jól ismert jazz - blues standardek hangzását.
Két éve léptem az önismeret útjára. A tudatosság fénye kísér, vezérli női szerepem a létezésben. Úgy gondolom mindent a szeretet irányít.
Számtalan impulzus ért mind szakmailag, mind emberileg és ezek a külső rezgések, tapasztalások valódi tükreim, melyeknek köszönhetem a folyamatos változást, lelki átalakulást.” 

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!