Program


"Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással
2

"Isten éltessen" Születésnapi Pálinka Túra Wellness szállással

„Koccintsunk a születésnapos egészségére!” Általában így indul egy igazi szülinapi buli. A hangulathoz és a koccintáshoz minden együtt van a ZUGFŐZDE Pálinkamúzeumban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

A program egy pálinkatörténeti előadással kezdődik. A pálinka túrán 4 gyümölcspálinkát kóstolnak pálinkakorcsolyákkal a vendégek. A túra végén meglepetésként az ünnepelt 1 db születésnapi pálinka címkét is tervezhet a múzeum címketervező szoftvere segítségével. A címkét azonnal kinyomtatják és ajándékként átadják a születésnaposnak.
A pálinka túra után pedig a kellemes 4 csillagos szállodában wellnessezhetnek és éjszakázhatnak.

Időpont egyeztetés
A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza. Érdemes a szolgáltatóval a felhasználás előtt legalább egy hónappal időpontot egyeztetni.

Fontos információk
A programon való részvétel korhatára 18 év. A pálinka túra ára tartalmazza az egy éjszaka szállást a 4 csillagos szállodában félpanzióval, a pálinkásmester előadását, a pálinkakorcsolyákat, ásvány- és forrásvíz fogyasztását, valamint az ajándék pálinka címke készítését.
A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.
Időtartam: kb. 60-90 perc. Kezdési időpont: a szolgáltató által küldött visszaigazolásban megjelöltek szerint.
A voucher 2 fő pálinka túráját tartalmazza.

Egyéb információk
Ezen a programon megismerkedhet a pálinkafőzés történetével az etruszkoktól kezdve a Gall féle főzőberendezésen át napjainkig és bepillanthat a tiltott pálinkafőzés trükkjeibe, illetve megtudhatja az igazi visegrádi zugfőző titkokat.

A pálinkakóstoló
A kóstolót a lágyabb ízű almatermésűektől indul a karakteresebb csonthéjas gyümölcsökön át az igazán zamatos bogyós termésűekig.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!