Program


ImpróKlub előadás

ImpróKlub előadás

Van az emberiségnek egy kicsinyke, de egyre növekvő hányada, akik részt vettek a Momentán egy éves Nyitott Impróképzésén és azóta se bírnak lejönni a cuccról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 27. szerda, 19:00

Őmiattuk és őbelőlük született az ImpróKlub, ahova az élet legkülönbözőbb területeiről érkező “civil” emberek járnak össze hetente egyszer, hogy együtt játsszanak, nevessenek, tanuljanak, imprózzanak és folytassák, amit elkezdtek. A hangsúly a közös játék örömén van, de néha a közönség előtt is jól esik megmérettetni. Erről szól az ImpróKlub című előadás.


Műsorvezető: Várady Zsuzsi

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!