Program


Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Impressziók: Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Warholig 2018. június 19-től szeptember 23-ig.
Többek között Monet, Degas, Cézanne, Van Gogh, Modigliani, Matisse, Picasso, Warhol, Lichtenstein és Francis Bacon művei láthatók a június közepén nyíló kiállításon a MODEM 2. emeleti terében. Az idei kiemelt tárlat több mint egy évszázad művészetén vezeti végig a látogatókat, bemutatva a korszak legkiemelkedőbb alkotóit a preraffaelitáktól a posztimpresszionistákig, Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Andy Warholig.


Fekete lyuk: 2018. május 27-től július 29-ig Valóság-e, amit annak érzékelünk? Kiemelhet-e a káprázatból a gondolkozás, vagy az összpontosított koncentráció, a szertartásosan végzett cselekvés?Van-e véglegesnek tekinthető eredménye a kutatásoknak, a felfedezéseknek, a tudományos elméleteknek? Lehet-e ezekkel kezdeni valamit? Mi van kívül és mi van belül? Ki a végső megfigyelő? Létezik-e, hogy a szemünk előtt elterülő látvány hirtelen belezuhan az egyetlen és legerősebb energiába? A művészet eredendően magában hordozza és megteremti a folyamatos metafizikai jelenlétet. Madácsy István Fekete lyuk című kiállításán minden egyszerre igaz és hamis.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!