Program


Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Impressziók + Fekete lyuk - Felnőtt belépő

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Impressziók: Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Warholig 2018. június 19-től szeptember 23-ig.
Többek között Monet, Degas, Cézanne, Van Gogh, Modigliani, Matisse, Picasso, Warhol, Lichtenstein és Francis Bacon művei láthatók a június közepén nyíló kiállításon a MODEM 2. emeleti terében. Az idei kiemelt tárlat több mint egy évszázad művészetén vezeti végig a látogatókat, bemutatva a korszak legkiemelkedőbb alkotóit a preraffaelitáktól a posztimpresszionistákig, Monet-tól Van Goghig, Matisse-tól Andy Warholig.


Fekete lyuk: 2018. május 27-től július 29-ig Valóság-e, amit annak érzékelünk? Kiemelhet-e a káprázatból a gondolkozás, vagy az összpontosított koncentráció, a szertartásosan végzett cselekvés?Van-e véglegesnek tekinthető eredménye a kutatásoknak, a felfedezéseknek, a tudományos elméleteknek? Lehet-e ezekkel kezdeni valamit? Mi van kívül és mi van belül? Ki a végső megfigyelő? Létezik-e, hogy a szemünk előtt elterülő látvány hirtelen belezuhan az egyetlen és legerősebb energiába? A művészet eredendően magában hordozza és megteremti a folyamatos metafizikai jelenlétet. Madácsy István Fekete lyuk című kiállításán minden egyszerre igaz és hamis.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!