Program


Implausible Works: Augmented fiction / Kiterjesztett fikció

Implausible Works: Augmented fiction / Kiterjesztett fikció

INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ
Az XXS-programsorozat keretében

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

19:00 kollektív performansz / collective performance

19:30 – 21:00 tárlatvezetés az alkotókkal / meet the artists

A  belépés díjtalan. Előzetes regisztráció ajánlott az andrea@trafo.hu címen.

Digitális eszközeink segítségével manapság mindinkább lehetőségünk nyílik a valóság újraformálására. Egyre inkább anyagtalan, folyamatosan változó képi információk és azokat konstruáló kódsorok határozzák meg vizuális tapasztalásunk, háttérbe szorítva a statikus tartalmakat.
 
Az Augmented fiction interaktív installációban a látogatók a sci-fi műfajából átemelt, absztrahált elemekből építkező kísérleti filmet alkothatnak a kiterjesztett valóság médiumát használva. Az Interactive Print applikáció segítségével beolvasható AR-markerek között operatőrként bolyonghatnak egy digitális labirintusban és okostelefonjuk képernyőjén megszerkeszthetik az élőben vetítővászonra vetülő saját történetüket felfedezve a virtuális hologramok, kódolt tartalmak párhuzamos világát. Az installációs enteriőrré alakított Trafóklub terében így a történettöredékek szubjektív képfolyammá állnak össze.

Alkotók / Creators: SZÉCSÉNYI-NAGY Loránd, SZEKERES Ágnes

Együttműködő partner / Co-operation partner: Let it Be! art agency
 
A markerek beolvasásához okostelefon vagy táblagép szükséges. Az Interactive Print applikáció ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!