Program


Ifjabb Butterfly

Ifjabb Butterfly

Shigeaki Saegusa: Ifjabb Butterfly (Jr. Butterfly)
Opera

A Torre del Lago-i Puccini Fesztivál vendégjátéka

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 23. péntek, 21:00

Közreműködők: Miskolci Szimfonikus Zenekar
Rendező: Luca Ramacciotti
Karmester: Fabrizio Cassi

Ifjabb Butterfly nem más, mint a Puccini-hősnő Pillangókisasszony, azaz Madame Butterfly Pinkerton hadnagytól született gyermeke. A fiút a hadnagy és amerikai felesége nevelik föl – tudjuk Puccini operájából. Hogy élete milyen fordulatokat vesz, mikor szintén katonaként Japánba vezénylik a II. világháború idején, hogyan lesz szerelmes egy japán lányba, miként változtatja meg életüket a Nagasakira hulló atombomba, hogyan ismeri meg valódi édesanyja történetét – ez már Shigeaki Saegusa japán zeneszerző operájából derül ki.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!