Program


Hogyan ne rontsuk el a párkapcsolatot?

Hogyan ne rontsuk el a párkapcsolatot?

Mind kapcsolódni vágyunk. Nyíltan, titkon vagy éppen csalódottan elfojtva, de mind vágyunk szerelemre, bizalomra, közelségre: egy társra, akivel összekapcsolhatjuk az életünket. Ez nemcsak alapvető emberi szükségletünk, de a pszichológia tudománya szerint a boldogságunk kulcsa is.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 19. hétfő, 19:00

De vajon hogyan találhatjuk meg a társunkat? És ha már megvan, hogyan őrizhetjük meg a szerelmet? Hogyan tarthatjuk fenn a vágyat? Hogyan élhetünk túl nehézségeket, kríziseket, és főleg hogyan erősítheti meg mindez magát a kapcsolatot? Hogyan élhetünk együtt teljesebb életet? Hogy nem rontjuk el?

És vajon mit tud a válaszokról a pszichológia?

Erről beszél a Dívány pszichológiai rendezvénysorozatának következő állomásán Sákovics Diana pszichológus, a Hol rontom el? című könyv szerzője.

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!