Program


Hiperkarma Akusztik

Hiperkarma Akusztik

A Hiperkarma akusztikus koncertjén dalaik vonósokkal, fúvósokkal és vokalistákkal kiegészülve, teljesen új hangzással szólalnak meg.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 27. hétfő, 19:00

Minden dalhoz a karakterének megfelelő hangszerelést készítenek; a „dobmegabasszus” mellett fuvola, szaxofon vagy akár hegedű és trombita is szól majd. Előkerülnek olyan Hiperkarma-dalok amelyeket már nagyon régen - akkor is csak ritkán -, illetve néhány esetben még sosem játszott el a zenekar. Vannak dalok, amelyek különleges helyszíneket és különleges hangszerelést igényelnek. Nem minden dal működik hangos klubkoncerteken és fesztiválokon, viszont a zenekar nagyon szereti őket. A vétó, a tesséklássék, a padaba, valamint az új lemez több dala éppen ilyen.
„Kezdek hajlani az akusztikusabb dolgok felé, jobban szeretem énekelni a lassabb dalainkat, és szeretek csendesebben játszani. Kezdek ráébredni, hogy ami hangos, az nem feltétlenül erőteljesebb és dinamikusabb a visszafogottnál” - nyilatkozta nemrég Bérczesi Róbert frontember és dalszerző.

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!