Program


Helló, náci!

Helló, náci!

Monoblock: HELLÓ, NÁCI
tantermi dráma
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 11:00

Tizenévesek. Az egyik neonáci, a másik migráns. Az imént verekedtek össze. Nemcsak ők ketten, de ők a lúzerek, őket kapták el, hogy aztán egy cellába zárva velük bíbelődjön az éppen ügyeletes foglár. A két srác persze a fogdában is összeugrik, aztán már csak acsarkodik, sőt, közös témát találva egy filmről kezdenek beszélgetni. Ők talán észre sem veszik, de mi láthatjuk, akár szerepet is cserélhetne a két fiatal. Hisz ők nem akarnak mást, mint megélni és tartozni valahová, bárhová.

Valahol, bárhol Európában vagyunk. Ott, ahol ma ez az egyik legfontosabb kérdés: el tudjuk-e fogadni a másik embert? Tartozhatunk-e úgy egy közösséghez, hogy abból még ne következzen mások elutasítása? Ilyen és hasonló problémákkal foglalkozik az előadás, melyet minden alkalommal drámapedagógiai foglalkozás követ.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!