Program


Harry Potter nyomában-szabadulós játék 2-6 fő
2

Harry Potter nyomában-szabadulós játék 2-6 fő

Megérkezett a levél Roxfortból! Indulhatunk?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Egy szabadulós játék, ahol Harry Potter világába csöppenhetnek, varázslatos lényekkel, és tárgyakkal találkozhatnak. Kipróbálhatják, milyen a hoppanálás, találkozhatnak egy valódi sárkánnyal, és a kijutáshoz elengedhetetlen a varázspálca használata is... De mindeközben nem szabad elfelejteni, hogy a csapatuknak küldetése van, az idő véges, 60 percük van rá, hogy segítsenek Harry Potternek, hogy győzhessenek a Voldemort ellen.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

 

Fontos információk

Helyszín: Budapest, VII. kerület, Erzsébet körút

A program időtartama 60 perc.

A voucher ára maximum 6 fő játékát tartalmazza.

A játékot klausztrofóbiásoknak és pánikbetegeknek nem ajánlják!

A pálya építése során arra is figyeltek, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok. Mindenkinek ideális szórakozást nyújt az egyedülállóan berendezett pálya, és varázslatos feladatai.

A programot legkésőbb 48 órával a program kezdete előtt lehet még lemondani, ezt követően viszont a voucher elszámolásra kerül.

 

 

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!