Program


Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Bari Judit: Halmozottan hátrányos helyzetű angyalok kara

Az Utcaszínház Alkotóközösség előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 9. kedd, 19:00

"Te jó anyának tartod magad?" Megítéljük a gyermekét nem szoptató kiskorú prostituáltat. Pedig lehet, hogy csupán undorodik a ténytől, hogy a mellét csecsemőjének adja, miután idegen férfiak fogdosták.

Bari Jutka, a darab író-dramaturgja prostitúcióból élő anyákkal készített interjúkat. A beszélgetéseket többségében Észak-magyarországi kistelepüléseken rögzítette. Az összegyűlt anyagból Simon Balázs rendezővel és a társulattal két éven át „Te vagy a Király” címen részvételi színházi programokat valósítottak meg az érintett közösségekkel, többek között hazai javítóintézetek lakóival. A Hátrányos Helyzetű Angyalok Kara, mint önálló művészi produkció sűrű esszenciáját tárja a nézők elé mindazon impulzusnak, találkozásnak, történetnek, vágynak, illúziónak, amely a szerzőt és a társulatot a produkció megalkotására késztette és mélyen megérintette az elmúlt két év során.

Szereplők: Dobra Mara, Fazakas Júlia, Táncos Adrienn, Boros Ádám, Rábavölgyi Tamás, Simó Krisztián, Várnai Balázs

Író: Bari Judit

Rendező: Simon Balázs

Zene: Bernáth Atom Tamás

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!