Program


Halloween Parti Hajó/Halloween Party Cruise
6

Halloween Parti Hajó/Halloween Party Cruise

Halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek éjszakája. Gyere és bulizz velünk a Dunán, ezen a különös éjjelen a Halloween Party hajónkon, ahol a borzongás garantált!





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 22:30

Találkozó:  október 27.-én, 22:00-kor a Duna Palotában
 
Boszorkányok szolgálják fel az üdvözlő italokat, a hajót töklámpások világítják meg, és kísérteties a hangulat. Öltözz be és legyél te az est fénypontja!

Bulizz, táncolj, fogyassz különös koktélokat, ahogy kedved tartja, és a program végén elviszünk Budapest egyik legfelkapottabb klubjába ahol kedvezményes belépést biztosítunk!

A klubba a belépés:
Fiúknak és lányoknak ingyenes

Dátum: 2018.10.27
Találkozópont: Duna Palota (1051 Zrínyi utca 5.)

Találkozási időpont: 22:00

Program kezdete: 22:30
A hajózás időtartama: 2 óra
Tartalmaz: 1 welcome drink (Bloody Brain Shot) ; ajándék világítós karkötő belépéskor, DJ és koktélpult,

Az alábbi koktélokat tudod majd megvásárolni a hajón: Blood shot cocktail,  Sex on the beach, Mojito, Daiquiri, Pina Colada, Zombie

A programon csak 18 éven felüli személyek vehetnek részt.
 

 

 

 

 

 

 

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!