Program


Halálcsapda - Bunker  szabadulós játék
5

Halálcsapda - Bunker szabadulós játék

A játék során egyedülálló környezetből kell kiszabadulni, egy valódi óvóhelyről. Ha 60 perc alatt sikerül a küldetés, csak akkor maradtok életben!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Halálcsapda - Bunker- szabadulós játék 2-6 fő részére 60 perc

Kitört a vegyi-katasztrófa, a polgári védelem óvóhelyekre osztotta be a túlélőket, Titeket is. Már több hete vagytok bezárva a Bunkerbe és várjátok a katasztrófa végét, kezd unalmas lenni... Megszólal egy géphang: a légszűrő meghibásodott, és már csak egy órányi levegő maradt tartalékban. Minden erőtökkel azon vagytok, hogy kijussatok az eddig ÓVÓ-helyetekről, ami hamarosan a koporsótok is lehet. Próbáljátok meg kideríteni a föld alól, hogy vége van-e már a katasztrófának, elmúlt-e már a halálos sugárveszély, a mérgező gázok eltűntek-e a felszínen és jussatok ki a Bunkerből. A játék során egyedülálló környezetből kell kiszabadulni, egy valódi óvóhelyről. Ha 60 perc alatt sikerül a küldetés, csak akkor maradtok életben!

Játék helyszíne: 1075 Budapest Kazinczy u 10. Bejárat az El Rapido mexikói grillbáron át

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!