Program


Hair
2

Hair

A Hair musical 1967-ben debütált, a Broadwayn közel 1800 alkalommal volt látható, a zenéjét Calt MacDermot, a szövegét pedig James Rado és Gerome Ragni írta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 19:00

A történet a '60-as évek hangulatát tükrözi, a hippi korszakot, a szexuális forradalmat, a társadalmi különbségeket, a rasszizmust, valamint a vietnámi háború elleni tiltakozást. Több dala vált a vietnámi háború elleni békemozgalom himnuszává. A darab sok vitát váltott ki az illegális drogok, a szexualitás kezelése, a meztelenkedés miatt, mindenképpen úttörőnek számított, mint rock-musical. A viták ellenére világszerte óriási sikert futott be, s népszerűségén csak lendített az 1979-ben született filmváltozat, mely még több emberhez juttatta el a mondanivalóját.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!