Program


Hahó, hol a hajóm?

Hahó, hol a hajóm?

Mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 26. szombat, 18:00

A kicsik érdeklődését megcélzó együttesünk a mesék birodalmába invitálja a közönségét. A műsor interaktív, így a gyermekek részvételével ismerjük meg Korál Sellőt, Borostás Kapitányt és barátaikat, akik nagy kalandokba kerülnek utazásaik során.

És ezeket a kalandokat vidám dalok, izgalmas táncok, kedves bábok, megsimogatható hangszerek kísérik a gyerekek aktív részvételével.

Az együttesnek 2015-ben jelent meg első hanglemeze “A Dalos Tanya Udvarán” címmel, ami kapható az ország minden nagyobb hanglemezboltjában, illetve digitálisan is elérhető.

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!