Program


Gooól!+Living Dinosaurs kombinált Családi jegy - bármely időpontban felhasználható
3

Gooól!+Living Dinosaurs kombinált Családi jegy - bármely időpontban felhasználható

Gooól és Living Dinosaurs kiállítás kombinált Családi jegy. Mind két kiállítás megtekintésére jogosító jegy, mely bármely időpontban felhasználható a kiállítás időtartama alatt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 24. szerda, 19:00

Gooól:

A Millenárison 2016. június 22. és augusztus 22. között, 1500 négyzetméternyi területen csodálhatod meg a világ legnagyobb futballrelikviáinak gyűjteményét, miközben a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy milyen egy bajnokcsapat edzőjének lenni.

Páratlan ereklyék testközelből
Tekintsd meg testközelből azokat az egyedülálló futballereklyéket, amik nosztalgikus hangulatban kalauzolnak végig a futballtörténelmen. 50 darabos, egyedülálló mezgyűjtemény, eredeti nemzetközi kupák és a legnagyobb sztárok személyes tárgyai várnak rád.

Minden idők legnagyobb játékosai
Ismerd meg személyes történeteken keresztül a múlt és a jelen legnagyobb futballsztárjait - Pelétől kezdve, Maradonán át, egészen Cristiano Ronaldoig. Kiállításunkon minden idők legjobb 90 játékosának pályafutását ismerheted meg, akik között természetesen helyet kapnak az Aranycsapat tagjai is.

Kell egy csapat
Szívesen kipróbálnád az edzősködést? A kiállításon egy tabletet kapsz, amivel kielemezheted a különböző futballtaktikák mögötti stratégiákat és összeállíthatod azt a sztárcsapatot, amivel elindulhatsz "A világ legjobb edzője" címért folyó versenyben. Ráadásul a legújabb számítógépes focis játékokkal is letesztelheted futballtudásodat, ha a tárlat során kedvet kapnál egy jó kis focimeccshez.

Living Dinosaurs:

A Millenárison 2016. június 22. és augusztus 22. között, 2500 négyzetméternyi területen ismerheted meg a Föld legnagyobb teremtményeit, akik egy interaktív kaland során repítenek vissza az őskorba és a jégkorszakba.

A felejthetetlen dinoszauruszok
Egy magával ragadó utazásra hívunk a dinoszauruszok világába, akik teljes valójukban megelevenedve repítenek vissza az őskor semmihez sem fogható világába. Ismerd meg a legapróbb részletekig a több mint 25 különböző dinófajta hétköznapjait, miközben egy kalandos időutazáson veszel részt.

A jégkorszak állatvilága
Találkozz a jégkorszak meghatározó élőlényeivel, akik teljes életnagyságban várják a kíváncsi látogatokat. Csodálj meg testközelből 10 különleges állatot, köztük az elefántok ősének számító, hatalmas mamuttal és a vérszomjas kardfogú tigrissel.

Interaktív élmények minden mennyiségben
Kíváncsi vagy, hogy milyen lehet megülni egy dinoszauruszt? Vagy éppen szívesen fotózkodnál velük? Bármelyiket is szeretnéd, kiállításunkon mindegyiket kipróbálhatod! És akkor a legkisebbeknek szóló minivasútról még nem is beszéltünk.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

zenés party két részben

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!