Program


Gereben Zita Quintet

Gereben Zita Quintet

Gereben Zita, a fiatal hazai vokalista generáció egyik kiemelkedő képviselője 2008-ban alapította zenekarát, mellyel eddig két sikeres albumot jelentettek meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 22. péntek, 21:00

A Ready for the Sun című, tisztán jazzt tartalmazó első lemez után a 2012 őszén megjelent Our Places már bátran nyúlt más műfajok eszköztárához is: a R’n’B, a blues, a pop, a rock és természetesen a jazz stílusjegyeit finom érzékkel ötvöző album populárisabb hangvétele révén jócskán megnövelte az énekesnő és zenekara rajongótáborát. Mindkét lemezükön saját szerzemények találhatók. Az énekesnő ezeken a lemezeken szerzőként is bemutatkozott. A zenekar jelenleg a harmadik lemezén dolgozik, melynek különlegessége, hogy a csapat történetében először minden dal magyar nyelven íródik. Az Opus Jazz Clubban ezekből a dalokból is hallhat majd ízelítőt a közönség. A Gereben Zita Quintet rendszeres fellépője a hazai kluboknak és fesztiváloknak, az Opus Jazz Clubban utoljára márciusban jártak.

Közreműködik:

Gereben Zita - ének
Bécsy Bence - gitár
Horváth „Tojás” Gábor - zongora
Bata István - basszusgitár
Gálfi Attila - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!