Program


Galla Miklós - Mondok sok szóvicc-est!

Galla Miklós - Mondok sok szóvicc-est!

Galla Miklós legújabb önálló estjén szóviccekre épülő poénok, vicces dalok, és egy rövid festménybemutató tanúja lehet a közönség.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 5. péntek, 19:00

Jelentős újdonság, hogy a vadonatúj estben szinte kizárólag szóviccekre épülő poénok hangzanak el. De nem ám internetről leszedett poénok, hanem Miklós és társszerzője, Kun Krisztián által kitalált, eredeti humorbombák. Például: Közterületen tilos fekete maszkban kardozni. Az önkormányzat ebben az ügyben Zorró toleranciát hirdet. Vagy: Ha a hűtőszekrényben fociznak az ételek, a tojásnak óvatosan kell játszania, mert már van egy sárgája. És ez megy másfél órán keresztül. Mégse lesz túl tömény, egyrészt, mert jók a poénok, másrészt pihentető gyanánt Miklós előad néhány vicces szövegű dalt, és bemutatja legújabb festményeit is. De a főszerep a nyelvi humoré. Elállt az eső. Erről József Attila is írt: „Máma már nem szakad tovább”.

Galla Miklós magyar humorista, zenész, a Holló Színház vezetője, a L’art pour l’art Társulat egykori tagja. A GM49 együttes zene- és szövegszerzője, valamint frontembere volt. Dolgozott kulturális újságíróként is, valamint humoreszkjei jelentek meg a Ludas Matyiban és a Rádióújságban. Rövid ideig az Ikarus együttes tagja volt, amellyel rockzenét játszottak, 1981-ben pedig megalakult az immár egyéni hangvételű GM49 együttes. Digitális majális című nagylemezük 1984-ben jelent meg. Vendégként olyan virtuóz zenészek működtek közre rajta, mint Bencsik Sánor (szólógitár) és Pleszkán Frigyes (zongora). Galla Miklós ötlete alapján 1986-ban alakult meg a L’art pour l’art Társulat, amelynek a humorista tíz évig volt a tagja. Az utóbbi időben absztrakt festészettel is foglalkozik.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!