Program


Gájer Bálint - Lemezbemutató koncert
5

Gájer Bálint - Lemezbemutató koncert

GÁJER BÁLINT NEMRÉG MEGJELENT SWING ’N POP CÍMŰ NAGYLEMEZÉNEK DALAI MELLETT, AZ “EGYSZERŰ AZ ÉLET” CÍMŰ FONOGRAM DÍJAS ALBUMÁNAK DALAIBÓL IS KAPUNK VÁLOGATÁST.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 19:00

A „magyar Buble” különleges hangszíne és magával ragadó laza előadásmódja valamint egy fergeteges táncshow garantálja a feledhetetlen szórakozást, hiszen stílusa hitelesen mutatja be az 1930-40-es évek örökifjú hangulatát, ötvözve a mai kor igényeinek átdolgozva. Saját dalai mellett a swing műfaj legismertebb slágerei is halhatóak lesznek, de természetesen a régi nagy kedvencek is helyet kapnak majd a repertoárban. A latinos lüktetésű számok mellett lesz egy két igazi zenei csemege is, például Szécsi Pál vagy Charlie egy-egy slágere melyek feldolgozása, egészen új, máshol nem hallható színezetet kaptak ezzel is megfűszerezve ezt az év végi Győri estét.

Ajánlatunk


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!