Program


Gábor Andor: Dollárpapa

Gábor Andor: Dollárpapa

Gábor Andor: Dollárpapa
a pénz komédiája négy negyedben, zenével
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 25. csütörtök, 19:00

Gábor Andor pénzről, panamáról, szerelemről szóló, fergeteges komédiája éppen száz évvel ezelőtt született, de ma éppen olyan üde, friss, és elevenbe vágó, mint annak idején, 1917-ben volt. Az Amerikából hazatérő, milliomosnak hitt Dollárpapának csak két árva ezüstdollárosa van. Szerencse, hogy rokonai közt akad egy furfangos ügyvéd, aki a két ezüstdollárosból felvirágoztatja a magyar kisvárost. Hogy miként, az kiderül az előadásból, amelyet a múlt század húszas, harmincas évek slágerei tesznek mozgalmasabbá.

Ajánlatunk


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!