Program


Fran Palermo

Fran Palermo

A Fran Palermót 2011 végén alapította Henri Gonzo énekes-gitáros frontember Budapesten. A zenekar zenei stílusát és zenéjét sok műfaj határozza meg, legfőképp indie, rock and roll, afro pop vagy éppen az ütősökkel, fúvósokkal és billentyűssel megdobott mediterrán hangulat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 20:00

Egyedi, összetett hangzásviláguk, talán annak is köszönhető, hogy négy nemzet gyerekei – magyar, spanyol, kubai, görög – hozták magukkal a zenei kultúrájukat. Mostanra az együttes meghatározó budapesti koncertzenekarrá nőtte ki magát, állandó rajongótáborral maguk körül. Első stúdió felvételükkel, az Arizonával 2011 végén jelentkeztek, melynek köszönhetően Takács Zoltán „Jappán” is felfigyelt a zenekarra. Soron következő Museum of Clouds (2012) és Natural Cash (2013) című kislemezeiken producerként segítette a csapat munkáját. 2013-ban az énekes-gitáros, Henri Gonzo Angliába költözött másfél évre, így a csapat addig egy hosszabb alkotói szünetet tartott. Ez alatt az időszak alatt csak alkalmi klubkoncerteket adott a zenekar, majd 2014 őszétől a folyamatos koncertezés mellett megjelentették Sun in Splendour című harmadik kislemezüket is. A tropikus jungle-rock hangulatú EP a Fran Palermo 2015 májusában érkezett Self Titled, első nagylemezének előfutára volt, melyet teltház előtt mutattak be az A38-on. Azóta a zenekar bemutatkozott az összes jelentősebb hazai fesztiválon, szerepeltek az Index.hu dalverseny döntőjében. A Nagy-Szín-Pad tehetségmutatóban való szereplése után, ahol a csapat kapta a legmagasabb zsűri szavazatot, a zenekart 2016-ban az év felfedezettjének választották a Petőfi Zenei Díjátadón.
 
Alig egy évvel debütáló nagylemezük után, 2016 májusában jelent meg Razzle Dazzle című albumuk, amely az eddiginél is sokszínűbb, változatosabb dalokat tartalmaz és helyet kapott szinte az összes év végi albumlistán a magyar médiában. A nagy fesztiválok visszatérő vendégei, mint a Sziget Fesztivál, a Volt Fesztivál de szerepelt a zenekar a Telekom Electronic Beats Festivalon, a 2017-es Holland Eurosonic Noorderslag showcasen illetve a budapesti művészetek palotájában (MÜPA). A zenekar célja, hogy Magyarország után Európa más országaiban is megmutassák zenéjüket.
  
Henri Gonzo - ének/gitár / vocal/guitar
Pivarnyik Péter – dobok / drums
Perez Daniel – perka / percussion
Tölli Máté – basszusgitár / bass guitar
Dimitris Topuzidis - gitár/vocal / guitar/vocal
Árvay Gábor – billentyűk / keyboards
Bihaly Áron – trombita / trumpet
Sajó Dániel – trombita / trumpet
Jambrik Gergely - szaxofon/vocal

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!