Program


FOUR STARS - Dombóvári, Kormos, Kap, Szomszédnéni, vendég: Zabolai Margit Eszter

FOUR STARS - Dombóvári, Kormos, Kap, Szomszédnéni, vendég: Zabolai Margit Eszter

Four Stars

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 19:30

Az előadás időtartama kb. 110-120 perc, két szünettel

 

Dombóvári István:

Falun született. Kisbabának olyan csúnya volt, hogy a szülei sokáig tanakodtak azon, hogy a gyerek helyett a nála sokkal jobban kinéző méhlepényt kellene hazavinni. Sokak szerint a mai napig nem lehet pontosan tudni hogyan is döntöttek végül a szülők. Ránézésre nem lehet megállapítani.

Alacsony. Sokáig azt hitte, hogy ez az állapot változhat. Még egy OKJ-s Legyünk magasabbak tanfolyamot is elvégzett, de olyan magasan volt a tábla, hogy nem látta, így megbukott a vizsgán.

Amorf. Hét évente testsúlyának felét leadja, majd újra felszedi. Ezzel mintegy híven demonstrálja a hét bő és a hét szűk esztendőt, amely már-már biblikus metafora.

A szereplés számára terápia. Élvezi, hogy bámulhatja a nőket, akik az előadás alatt a zárt ajtók miatt nem tudnak tőle elmenekülni. Humora nehezen behatárolható, valahol a ne már és az inkább hagyd abba irányzatokat képviseli. Még nem olyan okos, hogy felérje ésszel, hogy mennyire buta.

Valóra szeretné váltani az álmát. A forintját pedig euróra.

Kormos Anett:

Egyszeres jegygyűrűs, kétszeres gyermekes humorista. Korábban újságírásból próbált megélni, hiába.

Most humorizálásból próbál (?). Tehetsége, humorérzéke amúgy elképesztő. A nézők/hallgatók általában el is képednek.

és az önkritika:

Tehetséges vagyok, okos, szép, többnyire szobatiszta. Alig használt, megkímélt állapotban, tartozékokkal (=két darab teljesen friss gyerek, egy darab picit romlott férj), dobozomban a kilencedik kerületben lehet átvenni. A családomra káros szenvedélyeim: mosok, főzök, takarítok. Ugyanezeket Önnél is vállalom, plusz némi felárért megsétáltatom kutyáját, gyerekét, megetetem kutyáját a gyerekével vagy gyerekét a kutyájával.

Kovács András Péter:

Földön járó művész, realista álmodozó. Az ember, akit a sors és Litkai Gergely is humoristának szánt. 

Senki nem tudja nála több nyelven elmondani a híres idézetet: Luke, én vagyok az apád!.

Jogász-világból érkezett, közönségből nősült, legújabb hobbija az építkezés. Rendkívül jó kapcsolatban van a GPS-ével, szívesen dolgozik kávéházban és feltétlenül bízik a stand-up comedy jövőjében. Kidolgozta a színpadi humor Evolúciós elméletét, majd elmerült az MLM rendszerű vállalatok bugyraiban, amiről később annyit mondott: Multigáz.

Turkált már a Médialom-ban, többedmagával felfedezte A Föld 99 legkevésbé ismert csodáját, de Munkaügyekben is ő az egyik illetékes.

Humorfesztivál-győztes, Karinthy-gyűrűvel elismert humorista, az első hazai Roastégetőmestere, örökmozgó, munkamániás családapa, basszusgitáros és szájharmonikás zenész egy személyben. A magyar humor hobbitja, a Showder Klub humor-koordinátora.

Szomszédnéni Produkciós Iroda:

A Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat  2001-ben alakult, tagjai Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs.

Ők a Showder Klub , a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői, 2011-ben megkapták a Magyar Rádió „humor-oszkárját” a Bon Bon díjat, majd 2014-ben a Karinthy-gyűrűt. 

Az „Édeshármasban” című önálló estjük mellett láthatók a „Csakazértis” és a „Belül semmi” című produkciókban, illetve szereplői a Dumaszínház legújabb Roastjának. 

 

 

 

Vendég:

Zabolai Margit Eszter:

Az anyukája azzal a jó tanáccsal indította útjára, hogy talán mégsem kellene mindig mindenről megmondania a véleményét, és hogy ne üljön a földre azokban a hónapokban, amiknek a nevében van R betű. Szerencsére csak az utóbbit fogadta meg, így még sosem fázott fel, ellenben megnyerte a Comedy Centrál Magyarország, szereplek! című tehetségkutatóját.

Állítólag a provokatívabb témáktól sem riad vissza, bár ő ezzel nem igazán ért egyet – lehet, hogy azért, mert egészen más fogalmai vannak a provokatívról, mint a legtöbbeknek. Nem szeretne "női stand upos" lenni, bár tény, hogy nő, és stand upos. Ha valaki képes túllépni ezen a tényen, akkor annak talán más érdekességeket is tud még mondani a világról.

 

 

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!