Program


Foo Lighters, Stone Pilots

Foo Lighters, Stone Pilots

A 2010 őszén alakult Foo Lighters tribute zenekar idén 8 éve hívatott megidézni azt a libabőrös zenei élményt, amit Dave Grohl és bandája akár a tavalyi budapesti koncerten nyújtott nekünk – nem lehetett nem imádni minden pillanatát. Mivel az ilyen jellegű endorfin termelés nem jön hozzánk sűrűn, mi is a próbákon és a koncerteken pótoljuk, amit lehet.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 28. szombat, 20:00

Mindannyian hatalmas tisztelői és rajongói vagyunk az eredeti zenekarnak, és azt gondoljuk, részünkről ez az alázat lehet a biztosíték, hogy professzionális módon prezentáljuk a milliók kedvencévé vált slágereket és a szűkebb rétegnek kedvező ínyencségeket egyaránt.

Kezdeti, alap felállásunkban változás történt – Dobos poszton Nagy Dávid barátunk helyett idéntől Mozsár Mátyás üti a bőröket, akit a szegedi Real Lies bandából ismerhetünk. Csordás Robi (ének – Oltári Fiúk), Csányi Szabi (gitár - Black-Out, AB/CD), Örményi Ákos (basszusgitár – Óriás) színpadi jelenléte változatlan.

Izgalmas új helyszín lesz számunkra a TRIP hajó, szóval tartsatok velünk és bolygassuk meg azokat a dunai hullámokat a Pretender-re, buli után pedig gurítsunk le néhány sört együtt!

vendég:
STONE PILOTS

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!