Program


Fohász a mesterségekért

Fohász a mesterségekért

A magyar művészetoktatás különleges intézményei a népi kézművességgel, a néphagyományainkból eredeztethető mesterségekkel foglalkozó iskolák, amelyek több mint húsz évvel ezelőtt kezdték meg tevékenységüket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ezalatt az idő alatt a négy kiállító iskolában sok fiatal ismerkedhetett meg valamelyik szakmával, s mostanra akár mesterévé is vált.

A három teremben mesterek és tanítványok legszebb tárgyait láthatják.

A kiállítás nyitvatartási ideje alatt, minden pénteken és szombaton 10 – 16 óráig mesterségbemutatókkal várják az érdeklődőket.

Kiállító iskolák:

-Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Nádudvari Népi Kézműves Szakiskolája és Kollégiuma, Nádudvar

-Fóti Népművészeti Szakközépiskola és Gimnázium, Fót

-Győri Kovács  Margit  Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakközépiskola és Szakiskola, Győr

-Kézműves Szakiskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Békéscsaba

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!