Program


Fenyő Jubileum 2017

Fenyő Jubileum 2017

Fenyő Miklós 2017 márciusában tölti be 70. életévét. Ennek, ünnepléseként országos turnéra indul, Fenyő Jubileum 2017 címmel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 6. szombat, 19:00

Fenyő Miklós a rock& roll élet hazai királya, több évtizedes pályafutása során, megszámlálhatatlanul sok koncertet adott már.
Az idei jubileumi turnéra különlegességét talán az adja, hogy általában nem az ünnepelt szokott ajándékot adni, de jelen esetben a 70. életévét betöltő Művész, ezzel a turnéval szeretné megajándékozni mindig hű és hálás rajongótáborát, közönségét.

A koncerteken egy esszenciát hallhat a közönség, Fenyő Miklós több száz nagysikerű slágeréből - állandó vendége Dolly közreműködésével. A koncerteket, mint mindig, most is professzionális színpadtechnika és videotechnika teszi teljessé.

Ajánlatunk


Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!