Program


Felelősségem tudatában kijelentem / I declare at my own risk

Felelősségem tudatában kijelentem / I declare at my own risk

Felelősségem teljes tudatában kijelentem
Alina Serban saját életének, gyerekkorának részleteit osztja meg a közönséggel a „Felelősségem teljes tudatában kijelentem” című színdarabjában, amely július 27-én az I. Nemzetközi Roma Storytelling Fesztivál nyitóelőadása lesz.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. július 27. csütörtök, 18:00

A színdarab egy fiatal lány életébe ad betekintést, aki más kortársaihoz hasonlóan rajong a popzenészekért, szeret barátkozni, és álmokat sző a jövőjére vonatkozóan. Ugyanakkor ez a lány Bukarest egyik legrosszabbnak tartott környékén, tanulásra alkalmatlan körülmények között nő fel, és rendszeresen érzi úgy, hogy szégyellnie kell magát, mert patkányok mászkálnak a ruháin, mert ismerősöknél kell mosakodnia, mert roma.

Amikor anyja börtönbe kerül, még világosabbá válik számára, hogy ha ki akar jutni a szegénytelepről, csak magára számíthat. A legkomolyabb megpróbáltatások sem törölhetik le a mosolyt az arcáról, a kitartást a szívéből. Bár néha maga sem hiszi el, hogy álmai megvalósulhatnak, végül eljut a Londoni Királyi Színiakadémiára, és elfogadja származását. Ráébred: ez nemcsak bélyeg lehet, de büszkeségre is okot adhat. Persze a küzdelem itt sem nem ér véget. „Ha megmásztál egy hegyet, kicsit pihenhetsz, de utána egy másikat kell majd megmásznod – véli a művésznő, aki számos saját színdarab szerzője és előadója mind Romániában mind az Egyesült Királyságban.

Az előadás után Alina Serban részvételével közönségtalálkozót rendezünk. Az előadás angol nyelven, magyar szinkronnal lesz megtekinthető.

Közreműködők:
író, rendező, előadó: Alina Serban
a színdarabot fordította: Adorján Beáta
Bemutató helyszíne: Stúdió K Színház (Budapest, 9. kerület, Ráday utca 32.)
Bemutató időpontja: 2017. július 28., 18:00
Az előadás hossza: 90 perc
Közönségtalálkozó hossza: 60 perc

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!