Program


Feel SOUL Good - Csodára várva, gyermekre vágyva

Feel SOUL Good - Csodára várva, gyermekre vágyva

A Feel SOUL Good kezdeményezés azért jött létre, hogy hatással legyen, méghozzá jó hatással mindazokra, akik nyitottak rá, és egymásra. Mert ha jó hatással vagy bárkire, az visszahat Rád!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 24. szombat, 15:00

Első rendezvényünk azoknak szól, akik az új élet csodájára várnak, de ez a reményteli várakozás sokszor mégis reménytelennek tűnik, hiszen ahhoz, hogy eljussunk a vágyott célig, és a kezünkben tarthassuk egy új életet, néhányunknak hosszú utat kell megtennünk. Hogy mit élünk meg az út során? Havonta találkozunk a kudarccal, az újrakezdéssel, a várakozással,a reménnyel, a reménytelenséggel. Vendégeinkkel arról beszélgetünk, honnan gyűjtsünk erőt mindig az újrakezdéshez, miként tudunk kitartani, hinni, bízni, és újra bízni? Hogyan éli meg a várakozást a férfi, a leendő apa? És mi történik akkor, amikor mindent megtettünk, mégis egy új csodát kell találnunk az életben ahhoz, hogy teljesek legyünk?
 
Vendégeink:
Pataki Zita (műsorvezető, időjós) és férje, Szárnyas Attila - túl 8 sikertelen lombikbébiprogramon úgy döntöttek, hogy tapasztalataikkal segíteni szeretnék a hasonló feladattal küzdő párokat.
Gasztonyi Ádám, mentálhigiénés szakember, pszichodramatista - 6 év küzdelem: 3 elveszített spontán terhesség, valamint 6 sikertelen lombikbébiprogram után, mára, a 10. sikeres próbálkozás eredményeképpen, végre kezében tarthatja a várva-várt babát. Úgy érzi, hiányzik a férfiakat lelkileg támogató háttér ebben a nehéz folyamatban, ezen szeretne változtatni.
Kreácsik Judit pszichológus

A rendezvény háziasszonya: Peller Mariann

Időpont: 2018. március 24. szombat  15:00-17:00
Helyszín: INPUT Bár – 1092 Budapest, Ráday utca 30.
Jegyár: 2900 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
A jegy ára magában foglal egy teát/kávét, amelyre a vendégünk vagy.

Érkezés: 14:30-tól, kezdés: 15:00 órakor

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!