Program


Father John Misty

Father John Misty

A saját neve alatt nyolc folkos nagylemezt megjelentető amerikai dalszerző, gitáros, énekes, Joshua Tillman 2008 és 2012 közt a Fleet Foxes dobos-vokalistájaként is sikeres zenész volt. Miután kilépett az együttesből, Father John Misty művésznéven indított második szólókarrierjével igazi sztár lett: művészneve mögött felszabadulva fanyar humorú szövegekre és a hetvenes évekbeli Elton Johnhoz méltó pop/szoft-rockra váltott.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 14. szerda, 20:00

Még abban az évben megjelent, Fear Fun című pszichedelikus poplemeze is kedvező fogadtatásra talált, de a másodikat, a destruktív/dekadens életvitele közben meglelt igaz szerelméről és házasságáról írt I Love You, Honeybear című albumot már több zenei fórumon is 2015 legjobb lemezeként ünnepelték.
A következő évben már Beyoncé és Lady Gaga albumain is közreműködött egy-egy szám társszerzőjeként, Lana Del Rey szintén 2016-os Freak című klipjében pedig Jim Morrisont alakította. 2017-es nagylemeze, a zongorás alapú Pure Comedy kevésbé harsány, inkább társadalomkritikus és politikus hangvételű, apokaliptikus víziójú anyag volt, az idei album, a God's Favorite Customer pedig személyességével inkább a 2015-ös csúcsmű párja lett, és elevenebb hangzásával is alapot ad a karizmatikus előadó új turnéjához és első magyarországi koncertjéhez.

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!