Program


Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

Fák Alatt Zenekar // AŽUR // Lépjünk a holdra a TRIP Hajón

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 19. csütörtök, 20:00

Fák Alatt Zenekar

Van ez a műfaj, amit úgy hívnak: magyar alter. Na, mi pontosan ebből a műfajból kiindulva szerettünk volna valami újat csinálni. A klasszikus dob-basszus-gitár felállás mellé becsempésztünk egy hegedűt, sok-sok indiet hallgattunk, és így érkeztünk el a mához: a bölcsészdance-hez. Ezt egy interjún ragasztották ránk félig-meddig gúnyosan, de mi ezt magunkévá tettük, és azóta ez egyet jelent a FAZ-zal. 

A srácok idén nem kis feladatot vállalva adták ki első nagylemezüket Most indul címmel. A dalok közül különösen a Dunyhaforradalom c. szám érdekes, amiből klip is készült, és ami úgy mondanivalójában, mint zeneiségében is kiforrott Fák alatt stílusú zene.

 

AŽUR

„Mi vagy nekem és mi neked én?” Tesszük fel gyakran a kérdést egymásnak. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok foglalkoztatják a bő egy éve alakult AŽUR zenekart. Az öt fiatalból álló együttes (Baka Rebeka - ének, Bakos Attila - basszusgitár, Bakos Zita - billentyű, Miklós Dávid - gitár, Müller Máté – dob) 2016-ban látott napvilágot, majd 2017-ben nyerte el végleges formáját, Müller Máté csatlakozásával. A banda alternatív pop-rockot játszik, de szeretnek kísérletezgetni, dalaikban különböző stíluselemeket vegyítenek, a végeredmény egy egyéni, változatos, bámulatba ejtő elegy. Számaikat személyes történetek ihletik: szövegeiket magánéleti válsághelyzetek kibeszélése, valamint a nyelvi játékok jellemzik. 

 

Lépjünk a holdra:  

"Gondolkodó magyar alter". Gitáralapú zene billentyűvel és effektekkel keverve, sajátos fázisosság, nem várt fordulatok, többrétű szövegvilág. Izgalom, katarzis. 

 

jegyár:

elővételes jegyár: 800 Ft.
helyszíni jegyár: 1200 Ft.

Ajánlatunk


Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!