Program


ExperiDance: Cinderella - Mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról PREMIER

ExperiDance: Cinderella - Mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról PREMIER

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 29. péntek, 19:00

Történetünkben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában, mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!