Program


ENNIO MARHETTO
4

ENNIO MARHETTO

A velencei származású Ennio az olasz humor egyik meghatározó alakja, tehetségét már az MTV Music Award, a BBC Royal Variety Show és a Brodway színpadon is bizonyította, valamint olyan neves művészekkel dolgozik együtt, mint Elton John.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 3. szombat, 20:00

Alkotótársa nem más, mint Sosthen Hennekam, a híres divat- és jelmeztervező, közös munkájuk gyümölcse pedig az az egyórás észbontó műsor, amelyet hamarosan a magyar közönség is megismerhet.

Ennio eddig több, mint 70 országban mutatta be szenzációs előadását, amely kedvenc hírességeink és a különböző kultúrák karakterizált vonásait tárja elénk „papírköntösbe” csomagolva. Mára hatalmas nemzetközi rajongótábort alakított ki a brit királyi család tagjaival és számos hírességgel kiegészülve.

Ennio Marchetto február 3-án Magyarországra is ellátogat, hogy elbűvöljön minket zseniális papír-kreálmányaival, akik között ott van Mona Lisa, Marilyn Monroe, Adele, Freddie Mercury, Beyoncé, Lady Gaga, Elvis, Celine Dion, Whitney Houston, Justin Bieber, James Bond, Eminem, Bono, sőt még az angol királynő is!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!