Program


Emlékül Zselykről

Emlékül Zselykről

Zselyki gála



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. január 19. péntek, 20:00

Bemutatkozik Zselyk.

Ezen az estén a Sajó melléki evangélikus falu, Zselyk hagyományőrző táncosait látjuk vendégül. Ízelítőt kapunk e kicsiny, elzárt falu hagyományaiból, zenei és táncos örökségéből, életöröméből és élni akarásából. Bepillantást nyerhetünk abba, miként hatott a zselykiek kultúrájára a szászok közelsége. Ezen az estén kiderül mi az az ágytörő és miként készül az égetett pálinka.

Az est házigazdája a Forgatós Kamara Néptáncegyüttes. Zenél a Magos Zenekar.

Művészeti vezető: Velner Klára, Pintér András.
Muzsikál: a Magos zenekar

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!