Program


Emberek alkonya

Emberek alkonya

Benkó Bence - Fábián Péter : EMBEREK ALKONYA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 4. csütörtök, 19:00


Magyarország a XXII. század hajnalán. Ország szerte járvány tombol. Hölzen Albin professzort, a gyógymód utolsó kutatóját egy nap vérbe fagyva találják laborkabinjában. Esti Kornél, a doktor egykori tanítványa magánnyomozásba kezd, melyhez segítségül hívja Miskolczi Elzát, a hajdani Kazinczy Társaság alapítóját, aki mindenkinél jobban ismerte az áldozatot – és aki talán segíthet megmenti az országot a szótlanság pestisétől. 

Azonban a hatalmon lévő Testvériség is ráállítja az ügyre helytartóját, ezzel pedig kezdetét veszi a hajsza a gyilkos után, aki elvezethet a gyógymódhoz.

Kinek állhatott érdekében megállítani a kutatásokat végző professzort?

A gyilkosság miatt a rejtőzködő Árvák, a Testvériség és az utolsó, még egészséges populációt jelentő Szimpozionisták közötti feszültség egyre nő.

Vajon képesek lesznek Elzáék megakadályozni a polgárháborút?

És hogy jönnek ide a szíriusziak?

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!